Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

totul pentru miresicile noastre

 

Luna de miere


Departe de oras

Daca va doriti  un loc unde sa va relaxati alaturi de prietenele voastre sau sa fiti doar cu iubitul departe de oras, departe de birou dar si de cluburi si de restaurante, puteti merge intr-una din pensiunile din zona Rasnov - Bran. Si daca va doriti sa fiti izolate nu doar in spatiu ci si in timp - Miclosoara este o alegere excelenta.

Lux si liniste pe Litoralul Bulgaresc

La numai cateva sute de kilometri de Bucuresti, pe litoralul vecinilor bulgari, veti gasi deschise cele mai bune hoteluri din Golden Sands. Grand Hotel Hermitage, fostul Kempinski, acum parte a lantului spaniol Melia va asteapta la fel de impresionant. Si daca va doriti sa iesiti cu prietenele la cazino si sa va incercati norocul, Hotelul International din Golden Sands va sta la dispozitie. Bineinteles ca, la numai cateva zeci de kilometri de Mangalia puteti gasi cazare ieftina in boemul si linistitul Balcic.
 

Fascinatia italiana

Milano va asteapta cu noile colectii si cu atmosfera sa unica. In acelasi timp Venetia ramane la fel de romantica si poate mai placut de vizitat in extrasezon cand poti vizita canalele fara aglomeratie si stres. Florenta ramane fascinanta si Roma... toate drumurile duc pana la urma la Roma.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one